Email oplossingen

Altijd bereikbaar

Werk beperkt zich al lang niet meer alleen tot kantoor. Werken doen we ook thuis, in de trein en op speciaal ingerichte werkplekken in bijvoorbeeld een café of restaurant. Uiteraard wilt u dus overal bereikbaar zijn via de e-mail en wilt u altijd toegang hebben tot uw agenda en taken. Met onze e-mailoplossingen bent u altijd verzekerd van veilige en onbeperkte toegang tot taken, agenda, adressenlijsten, archief en e-mailbox(en) met een ruimte opslagmogelijkheid.

 

Wij bieden op maat gemaakte oplossingen. Wij gaan graag met u in gesprek en kunnen ook op locatie komen kijken om te beoordelen wat het beste bij u en uw onderneming past. Samen gaan we een pakket opstellen dat perfect aansluit op uw wensen en eisen. Wij bieden ons pakket, maar u kunt uiteraard ook kiezen voor een eigen programma, zoals Apple mail of Gmail.

 

U kunt onder meer kiezen uit e-mail hosting, aan de slag met Microsoft Exchange of Office 365.

Daarnaast krijgt u bij ons een uitgebreid spamfilter dat ongewenste berichten dadelijk filtert en waarbij u zelf ook mails van de spamlijst kan halen of er op kunt zetten. Ondervindt u onverhoopt problemen of heeft u vragen? Onze technische ondersteuning staat altijd voor u klaar.