Mobiele applicaties

Mobiele applicaties

Mobiele telefoons en tablets zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. Bijna iedereen draagt een mobielen telefoon bij zich en heeft een tablet op het bureau liggen. Hier ligt een mooie kans voor u en uw bedrijf: deze ‘mobiele’ doelgroep is namelijk uitstekend te bereiken door middel van een app.

Maar apps zijn niet alleen geschikt voor het bereiken van klanten. Ook zijn apps een goede manier om over te schakelen naar papierloos te werken binnen uw bedrijf of de communicatie en bereikbaarheid te verbeteren. Met tablets en telefoons voorzien van de juiste apps op de werkvloer kunnen medewerkers onderling snel en eenvoudig overleggen, plannen, orders en ontwerpen delen en zelfs vergaderingen houden.

Wij ontwikkelen apps voor zowel iOS en Android voor mobiele telefoons en tablets. Ook ontwikkelen we webapps die u kunt openen in een browser. We gaan graag met u in gesprek om uw wensen en mogelijkheden te inventariseren. Wij denken graag met u mee over de functionaliteiten van de app en de techniek die daar voor nodig is. Wij maken vervolgens een concept en zorgen voor een aantrekkelijk design en gebruiksvriendelijke bediening die past bij de beoogde doelgroep. Helemaal tevreden met het concept? Dan zetten wij het om in een app en implementeren wij deze in uw bedrijf(sprocessen)

Wilt u meer halen uit een bestaande app? Uiteraard kunnen wij uw bestaande apps ook aanpassen of uitbreiden.