Software ontwikkeling

Software ontwikkeling op maat

Software die perfect aansluit op de wensen en eisen van uw bedrijf Ieder bedrijf is uniek. U heeft uw unieke producten of diensten, medewerkers en bedrijfsprocessen. Daar wilt u ook een uniek en perfect passend softwarepakket voor.
Een standaard pakket dekt vaak maar tachtig of negentig procent van de wensen en eisen. Dan blijft er dus tien tot twintig procent over waar een alternatief voor gezocht moet worden, dat vaak niet aansluit op het standaard pakket. Dat maakt het onnodig ingewikkeld en duur. Software ontwikkeling op maat is dan de oplossing.

Wij ontwikkelen software op basis van de wensen en eisen van onze opdrachtgever. Dat begint met een idee, meestal voortgekomen uit een probleem waar u tegen aan loopt. Samen gaan we om tafel: wat is de uitdaging, welke oplossing ziet u graag, zijn er verder nog wensen waar we rekening mee moeten houden?
We komen ook graag een keer op locatie kijken om samen met u de wensen en eisen door te nemen en te inventariseren of er nog meer dingen geïmplementeerd kunnen worden in het pakket. Op basis daarvan formuleren wij een plan waar vervolgens een functioneel ontwerp van wordt gemaakt. Helemaal tevreden? Dan wordt de software ontwikkeld, uitvoerig getest en geïmplementeerd in uw bedrijf.
Veranderen er dingen binnen uw bedrijf? Op maat gemaakte software groeit of krimpt eenvoudig mee met uw bedrijf. Onze softwareontwikkelaars passen het pakket voor u aan zodat het opnieuw helemaal aansluit op uw bedrijf.