Webhosting

Overal en altijd bereikbaar

Uw website moet altijd bereikbaar zijn. Hij moet dus altijd ‘aan’ staan en verbonden zijn met het internet. Daarvoor huurt u een stuk serverruimte op een server die in een datacenter staat. Dit noemen we webhosting. In deze ruimte staan alle bestanden zoals teksten en afbeeldingen die samen uw website vormen. Ook heeft u serverruimte nodig als u een webshop heeft of wilt e-mailen met een domeinnaam (e-mail hosting).

Wij verzorgen webhosting op gecertificeerde dataservers, zorgen voor regelmatige updates en voorzien alle websiteverbindingen van SSL (Secure Sockets Layer, herkenbaar aan het groene slotje in de browser) om de verbinding tussen browsers en websites te beveiligen. Dit beschermt uw website onder andere tegen malware en datalekken. Gaat er onverhoopt iets een beetje scheef? Dan grijpen wij dadelijk in om uw website veilig en online te houden.

Er zijn verschillende vormen van hosting: shared hosting, reseller hosting en VPS hosting. Wij gaan graag samen met u in gesprek om te kijken welke vorm van hosting goed bij u en uw onderneming past en hoeveel serverruimte u nodig heeft om uw website perfect te laten draaien.

Wij bieden verschillende webhostingpakketten of maken een pakket-op-maat. Daarvoor gaan we graag met u in gesprek en komen op locatie kijken naar de best passende oplossingen voor u en uw onderneming.

Heeft u meer of minder ruimte omdat uw website uitgebreid wordt of juist krimpt? Wij passen uw hostingpakket eenvoudig aan de ruimte die uw website nodig heeft.